usluge popis

Usluge

Pogledajte koje sve usluge nudimo

Što sve možemo napraviti za vas?

Želite li bezbrižno i jednostavno riješiti selidbu – vrijeme je da nas kontaktirate. Osim usluge transporta vaših stvari, nudimo također i mnoge druge usluge koje će vam olakšati selidbu. Provjerite sve naše usluge:
selidba zagreb gluhak selidbe

Selidbe

Selidba bez briga

Želite li selidbu obaviti na jednostavan i bezbrižan način – potrebni su vam pravi majstori za selidbu. Naše bogato iskustvo i znanje garancija su da ćemo selidbu obaviti vrhunski i prema najvišim standardima struke.

Olakšajte sebi posao selidbe – kontaktirajte selidbe Gluhak Boris i Hrvoje još danas i prepustite brigu oko selidbe nama.

pakiranje selidbe gluhak zagreb

Pakiranje stvari

Pažljivo pakiranje stvari

Sama pomisao na mukotrpno i dugotrajno pakiranje stvari u kutije dovodi vas do lošeg raspoloženja? Uživajte u životu, budite sretni i svoje vrijeme potrošite na zanimljivije avanture. Mi ćemo u potpunosti preuzeti brigu o pakiranju vaših stvari u kutije, dok vi slobodno uživate u druženju s prijateljima i obitelji.

U ponudi imamo kutije i garderobne ormare  za najam ili prodaju, te dostavu navedenih na vašu lokaciju.

 

Želite li uštedjeti vrijeme i energiju, nemojte se mučiti pakiranjem – već brigu o pakiranju stvari u kutije prepustite nama.

demontaža namještaja zagreb gluhak selidbe

Demontaža i montaža namještaja

Kvalitetna (de)montaža namještaja

Planirate li preseliti dio namještaja u vaš novi dom – bit će vam potrebna demontaža i montaža namještaja. Naš iskusni stolar pobrinut će se da vaš namještaj na novu lokaciju stigne u izvrsnom stanju, bez ijednog oštećenja.

Želite li vaš trenutni namještaj u vašem novom domu – svakako nas kontaktirajte.

odvoz nepotrebnih stvari

Odvoz nepotrebnih stvari

Riješite se nepotrebnih stvari

Za vrijeme selidbe ljudi uglavnom shvate koliko su nepotrebnih stvari nakupili u stanu ili kući unutar nekoliko mjeseci ili godina. Želite li se riješiti tih nepotrebnih stvari, rado ćemo vam pomoći. Odvest ćemo stvari koje više ne trebate i adekvatno ih zbrinuti na odlagalištu.

Riješite se nepotrebnih stvari i glomaznog otpada koji vam ne treba – kontaktirajte nas ispod.

proces selidbe

Selidbe ureda

Brza i sigurna selidba ureda

Želite bezbrižno, brzo i jednostavno preseliti ured na novu lokaciju? Selidbe ureda specifične su zbog toga što trebaju biti završene u kratkom roku kako bi tvrtka mogla što prije nastaviti s normalnim radom.

Trebate li brzu i kvalitetnu uslugu selidbe ureda – svakako kontaktirajte selidbe Gluhak Boris i Hrvoje

usluge popis

Kombi prijevoz

Povoljna usluga kombi prijevoza

Trebate li uslugu prijevoza namještaja, robe, uređaja ili bilo kojih drugih stvari iz trgovina ili vlastitog doma  – stojimo vam na raspolaganju. Naši iskusni vozači pobrinut će se da vaše stvari stignu na lokaciju u savršenom stanju i u vrlo kratkom roku.

Tražite li uslugu povoljnog kombi prijevoza – svakako nas kontaktirajte.

Što klijenti misle o nama?

Uvijek se trudimo isporučiti vrhunsku uslugu, a dokaz tome su mnogobrojni zadovoljni klijenti. Pročitajte što naši klijenti misle o nama:

Dečkima svaka pohvala, došli su na vrijeme, spakirali i preselili stvari bez oštećenja i problema

Dario Glivarec
ing. el.

Prilikom procjene g. Gluhaka odmah sam vidio da radim sa profesionalnim ljudima. Dečki su vrhunski odradili posao. Svakako preporučam i sigurno ću im se obratiti za stručnu pomoć ukoliko ću se opet seliti

Boris Bakrač
kontakt

Trebate neku od naših usluga?

Želite li bezbrižno i jednostavno obaviti proces selidbe ili vam je potrebna usluga kombi prijevoza – svakako nas kontaktirajte. Popunite polja ispod i odgovoriti ćemo vam u kratkom roku.

[forminator_form id=”8026″]

Verified by MonsterInsights