o nama selidbe gluhak

Selidbe Gluhak Boris i Hrvoje

Saznajte sve o nama i našem poslovanju

Stručnjaci za selidbe

Selidbe Gluhak Boris i Hrvoje je obiteljski obrt s više od 20 godina iskustva u selidbama. Svojim klijentima osiguravamo vrhunsku uslugu selidbe i rješavamo ih svih problema koji se mogu pojaviti za vrijeme selidbe.
Uz uslugu selidbe, nudimo kombi prijevoz  i razne druge usluge – kako bismo vam maksimalno olakšali proces selidbe.
Stručni majstori vrše demontažu i montažu namještaja, zatim obavljamo uslugu pakiranja stvari u kutije, raspakiravanje stvari, ali i osiguranje stvari prilikom transporta.

Naše
Prednosti

Više od 20 godina iskustva

ISKUSTVO

Marljivo radimo već više od 20 godina. Iza nas su mnogobrojni zadovoljni  fizički i pravni klijenti koje smo uspješno preselili u novi dom.

Rješavamo vas svih briga

SVEOBUHVATNOST

Brigu oko preseljanja u potpunosti možemo preuzeti na sebe. To znači da ćemo umjesto vas spakirati vaše stvari, (de)montirati namještaj te se pobrinuti da vaše stvari sigurno stignu u vaš novi dom, i ponovno budu montirane.

Prilagođavamo se željama klijenata

PRILAGODLJIVOST

Razmotrit ćemo svaku vašu želju i ideju te proces preseljenja prilagoditi vašim potrebama. Svako preseljenje ima neke svoje specifičnosti, a mi ćemo vam proces preseljenja učiniti jednostavnim i bezbrižnim.

Siguran transport stvari

SIGURNOST

Naši iskusni vozači iza sebe imaju ogroman broj prevoženih kilometara. Vaše dragocjene stvari sigurne za vrijeme transporta.

Posvećujemo pažnju detaljima

TEMELJITOST

Našim klijentima pružamo vrhunsku uslugu jer samo to je recept za obostrano zadovoljstvo. Pobrinuti ćemo se da sve vaše stvari dođu na odredište u stanju u kakvom su zaprimljene, što postižemo dodavanjem dodatnih zaštita prije transporta. Sva naša vozila su opremljena za selidbe i imaju svu zaštitu za obavljanje prijevoza stvari od oštećenja.

Poštujemo dogovorene termine

TOČNOST

U dogovoru s vama definirati ćemo točne termine kada želite obaviti proces preseljenja. Dogovoreni rokovi su temelj uspješnog preseljenja pa ćemo transport stvari obaviti u točno definiranim terminima.

Dečkima svaka pohvala, došli su na vrijeme, spakirali i preselili stvari bez oštećenja i problema

Dario Glivarec
ing. el.

Prilikom procjene g. Gluhaka odmah sam vidio da radim sa profesionalnim ljudima. Dečki su vrhunski odradili posao. Svakako preporučam i sigurno ću im se obratiti za stručnu pomoć ukoliko ću se opet seliti

Boris Bakrač
Verified by MonsterInsights